TRAIN(ST)ERS KSO

Tal van keepers- en voetbaltrain(st)ers ondersteunen wekelijks de trainingen. Voor zover zij niet als train(st)er zijn opgeleid, beschikken zij over zoveel eigen keepers-, trainers-, voetbal- en didactische ervaring dat ze de keep(st)ers van KSO de fijne kneepjes van het keepen bij kunnen brengen.

MARCEL DE VRIES
COÖRDINATOR KSO

BJORN LANSINK
KEEPERSTRAINER

Speelt bij de Duitse vereniging SV Vorwärts Nordhorn 1 en heeft BVO-ervaring. Vanwege zijn Defensie-achtergrond en aanpak trainen de KSO-keep(st)ers graag onder hem.

LAURENS ENSINK
KEEPERSTRAINER

Laurens is keeper van VV De Esch 1 en volgt de studie fysiotherapie. Hij is een ervaren doelman die bij Quick ’20 op het allerhoogste amateurniveau acteerde. Zijn specialiteiten ? Het duel 1 tegen 1 en het ‘blokken’ van de bal.

ILONA MUNSTERMAN
KEEPERTRAINSTER

De grote kracht achter KSO. Al jaren keepertrainster op divers niveau. Ilona,  in het dagelijks leven zwemlerares, coördineert de trainingen binnen KSO voor de allerjongsten en wordt daarbij ondersteund door de keep(st)ers uit de hoogste KSO-groepen.

JOERJEN VAN DER ELST
KEEPERSTRAINER

Selectiekeeper bij SVZW uit Wierden die de opleiding sport en bewegen volgt. Ex-pupil van KSO opgeleid als keeperstrainer. Met veel plezier demonstreert Joerjen vaak ook zijn eigen keepersvaardigheden.

JASMIJN LEUSINK
KEEPERSTRAINSTER

Jasmijn, keepster KVV Losser MO17-1,  trainter samen Ilona wekelijks de allerjongsten. Een enthousiaste trainster die tevens deel uitmaakt van de topgroep aan keep(st)ers bij KSO.

KOSTAS MOISSIS
KEEPERSTRAINER

Kostas, oud selectiekeeper De Esch, HSC ’21 en Quick ’20 heeft keeperservaring op het hoogste podium van het amateurvoetbal en ondersteunt de keep(st)ers van KSO bij de loop- en coördinatietrainingen.

CAMIE MOL
TRAINSTER VOETBAL

Camie speelt in de beloften van FC Twente (Dames). Zij verzorgt wekelijks het voetballende aspect voor de keepers binnen KSO.

 

LOCATIE ENSCHEDE

CANDER BREUKERS
KEEPERSTRAINER

Keeper van SC Overdinkel 1 en volgt de opleiding tot fysiotherapeut. Door zijn enthousiaste werkwijze motiveert hij de keep(st)ers van KSO tot betere prestaties.

PATRICK BRAAKMAN
KEEPERSTRAINER

Ex-keeper van Drienerlo 1 en volgt opleiding …. aan de UT Twente. Sinds jaar en dag vaste waarde bij KSO.

RUBEN SCHEFFER
VOETBALTRAINER

Ruben speelde als talentvol jeugdkeeper bij de FC Twente Academy. Hij had de pech dat hij niet meer op niveau mocht voetballen door een aantal hartoperaties. Ruben is assistent-trainer bij het selectieteam JO13-1 van KVV Losser, heeft zich toegelegd op het trainerschap en verzorgt de voetbaltraining.

 

JESPER REUVERS
KEEPERSTRAINER

Keeper van VV Sweel 1 en volgt opleiding …. aan de UT Twente. Sinds jaar en dag vaste waarde bij KSO.

RUBEN SLUIK
KEEPERSTRAINER

Ruben is jaren actief geweest als keeper (za. 1) en als jeugdkeeperstrainer bij Quick ’20. Hij volgt de opleiding sport en bewegen. Door zijn enthousiasme en wijze van trainen staan de keep(st)ers geen moment stil.

RICK MEIJER
KEEPERSTRAINER

Rick, keeper van HSC ’21 O17-1,  traint samen met Marit de allerjongsten bij KSO locatie Enschede. Niets mooier voor hen dan trainers te hebben die hun grote voorbeelden zijn uit de KSO-topgroep. In Rick en Marit schuilen al echte trainers.

 

MARIT DEKKER
KEEPERSTRAINSTER

Marit is keepster van Sparta Enschede MO15-1 en wordt regelmatig uitgenodigd voor de selecties van de KNVB.  Sinds afgelopen module traint Marit samen met Rick de allerjongsten van KSO. Hoe veel mooier willen het hebben bij KSO? Marit keept zelf in de topgroep en weet exact hoe we willen trainen.