SOCCERBATTLE

 

Een nieuw spelconcept. Spectaculaire en snelle wedstrijdjes voor teams die bestaan uit zowel voetballers als keepers samen.

Tijdens de soccerbattles gaat het voetbalspel snel over en weer en wordt er veel gescoord op een relatief klein veldjes (battlefield).
De Soccerbattles worden gespeeld in toernooivorm door teams van minimaal 4 en maximaal 6 spelers ( 3 tot 4 veldspelers en 1 of 2 keepers) en duren 7 tot 8 minuten.
De battleteams die deelnemen zullen op elkaar ingespeeld moeten zijn om een batttle ( 3 vs 3 ) te kunnen winnen. Duelleren, snelle omschakelingen, individuele acties, veel scoren, verplicht wisselen na ieder doelpunt en spectaculaire reddingen van de keeper zorgen ervoor dat er altijd sprake is van attractief spel. ‘Cornerballen en ‘uit-ballen zijn niet aan de orde tijdens de battles.’ Wisselspelers staan binnen ‘no time’ weer in het veld en hebben bovendien een ondersteunende en voetballende taak.  Zo kan een 1e wissel, na een gescoord doelpunt van zijn team, zelfs direct het veld indribbelen om een doelpunt te kunnen maken (gouden wissel). Zo is het mogelijk dat een team binnen enkele seconden meerdere keren tot scoren kan komen en of de keeper de nodige reddingen direct achter elkaar moet verrichten. Actie en opletten dus voor iedere speler en keeper een hele dag lang.

De battles staan vanzelfsprekend onder leiding van een scheidsrechter die de bijzondere maar ook eenvoudige spelregels nauwlettend in de gaten houdt.

 

WIE KUNNEN ZICH INSCHRIJVEN

Jongens / Meiden, leeftijdscategorie O10 t/m O15 (KNVB)
Spelers / Keepers hoeven niet persé clubgebonden te zijn.
Teams zijn vrij samen te stellen.
Indeling categorie op basis van leeftijd oudste speler in het team.
Inschrijfkosten :             (incl. lunch, drinken, prijzen en herinneringsmedaille)

Meer info volgt……

KLIK HIER VOOR PRIVACESTATEMENT DEELNAME ACTIVITEITEN KSO

 

 

INSCHRIJFFORMULIER SOCCERBATTLE

Vul hierboven als volgt de gegevens in van de teamleden : Jan Jansen (keeper/speler), 19-03-2008, VV FCT JO13-1